Hochland lanseaza doua retete de branza maturata in Salina Praid

Producatorul de branzeturi Hochland si-a extins portofoliul cu doua noi sortimente de Branza Praid, o reteta dezvoltata de echipa locala a companiei. Reteta noului sortiment de branza se bazeaza pe un mix unic de culturi si un proces natural de maturare in aerul microbiologic pur al Salinei Praid, aflata in apropierea fabricii de cascaval de la Sovata.

In Romania, Branza Praid va fi disponibila in comertul modern, in variantele Natur si Alintata cu vin Feteasca Neagra, la gramaje de 200 gr (la raft) si de 3.75 kg (la galantar).

Articolul precedentDiana Dobre, Mega Image: „Planurile pentru 2017 pe proiectul „Gusturi romanesti de la gospodari” vizeaza dublarea suprafetei cultivate cu produse romanesti”
Articolul următorKaufland, la al 111-lea magazin
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.