HELL ENERGY lansează ediția limitată Summer Cool

Vara aceasta, HELL ENERGY, unul dintre liderii pieței de băuturi energizante din România, lansează două noi arome, în ediție limitată: Summer Cool Sun Smiles, cu aromă de căpșune și rubarbă și Summer Cool Sun Likes, cu aromă de soc. 

Gustul băuturilor energizante din ediția limitată Summer Cool 2022 este pus în valoare de un ambalaj din aluminiu reciclabil, cu design jucăuș, datorită emoticoanelor (emoji) care ne duc cu gândul la voie bună, soare și distracție.

„HELL ENERGY a lansat pentru prima dată ediția limitată Summer Cool în 2013, cea din 2022 fiind seria noastră de vară cu numărul 10. Dacă până în prezent edițiile limitate au avut un design minimalist, în ultimii doi ani am optat pentru versiuni tot mai îndrăznețe, unele dintre acestea fiind adevărate piese de colecție. Consumatorii HELL ENERGY pot testa și se pot bucura de noile produse Summer Cool începând cu luna iunie și le pot găsi în mai mult de 10 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Croația, Slovacia și Turcia, în toate magazinele unde brandul nostru este disponibil”, a declarat Micșunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România.

Băuturile energizate HELL ENERGY conțin următoarele ingrediente: 90% apă, zahăr granulat pentru un plus de energie, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai performante fabrici de producție din Europa. Fiecare băutură energizantă are același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs), dar, în plus, conține și 5 vitamine B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.