Modern Buyer lanseaza raportul “Retailul modern in Republica Moldova”, un proiect ce-si propune sa ofere furnizorilor romani o imagine asupra pietei de retail modern de peste Prut, cu scopul de a analiza eventualele oportunitati de extindere a businessului in aceasta tara.
Sectorul de retail modern din Republica Moldova este dominat de retelele de origine ucraineana sau cele locale, singurul operator international prezent si aici si in Romania fiind Metro Cash&Carry. Capitala Chisinau reprezinta cea mai importanta piata din punct de vedere al dezvoltarii retailului modern, alte raioane importante fiind Balti, Orhei, Hancesti, Soroca, Ungheni si Cahul. Printre retelele importante ce opereaza in Republica Moldova se numara Linella, Fourchette, Green Hills etc. Pe langa retelele de grocery retail mai activeaza si mai multe retele importante de drogherii, percum Zolusca (Cenusareasa), Casa Curata samd.
Raportul „Harta retailului Modern din Moldova” cuprinde peste 300 de magazine, 17 branduri de retail, fiecare retea de retail fiind prezentata succint in paginele acestui raport.

Raportul “Retailul modern in Republica Moldova” este structurat in doua sectiuni:
1. O scurta analiza asupra pietei de retail din Republica Moldova.
Surprinde indicatorii macroeconomici precum:
– structura populatiei;
– numarul de gospodarii;
– puterea de cumparare;
– salariu nominal mediu lunar;
– cheltuielile medii lunare de consum ale populatiei
si trece in revista cele mai importante de lanturi de retail modern prezente pe aceasta piata. Pentru acestea din urma prezentam informatii succinte precum anul infiintarii/intrarii pe piata, numarul de magazine operate la data de 31 decembrie 2014, precum si cateva detalii cu privire la companii.
2. Harta retailului modern din Moldova
– amplasarea geografica, pe orase, a magazinelor detinute de cei mai importanti retaileri din aceasta tara selectati pentru acest proiect.

Pentru a comanda raportul „Harta retailului Modern din Moldova”, completati formularul de comanda alaturat.
Raportul „Harta retailului Modern din Moldova” poate fi achizitionat la pretul de 120 euro + TVA.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0729 880 041 sau 031.425.38.92

FORMULAR COMANDA

„Harta Retailului Modern din Republica Moldova, Editia I”

  Companie

  Adresa

  Cod Fiscal

  Nr. Reg. Comertului

  Banca

  Cont Bancar

  Nume/Prenume Reprezentant

  Email

  Telefon