Gyermelyi – expozant la Retail & Horeca Distribution 2020, 19 martie, Brașov

Gyermelyi ni se alătură în calitate de expozant în cadrul Retail & Horeca Distribution, eveniment organizat de Modern Buyer pe 19 martie 2020, la Hotel Kronwell, Brașov. Cu o istorie de peste 49 de ani în producția de paste făinoase, compania Gyermelyi, lider de piață în Ungaria, este prezentă în România din anul 2007.

Producătorul este unul dintre cele mai importante holdinguri cu profil agro-alimentar din regiunea Central Europeană. Principalele activități ale grupului sunt producția de paste, morăritul, cultivarea cerealelor și producția de ouă. Aceste activități sunt complementare și asigură un control riguros al calității materiilor prime și al produselor finite. Pasta Gyermely SRL, filiala din România a grupului de firme Gyermelyi, are ca obiectiv principal de activitate distribuţia pastelor făinoase.

Oferta de produse acoperă toate segmentele pieței de paste făinoase. Astfel, Gyermely comercializează paste fără ouă – marca Auria, paste cu 1 ou – brandul Donna Pasta, diferite sortimente de paste cu 4 ouă şi 8 ouă – brandul Gyermelyi – acestea fiind produsele cele mai populare –, precum şi paste fabricate din grâu dur – Gyermelyi Vita Pasta, prezentate atât în pachete individuale cât şi în ambalaje „gastro” destinate unităților de alimentaţie publică şi colectivă. În gama de produse, constituită din aproape 40 de sortimente, se regăsesc pastele pentru supe şi ciorbe, cele pentru garnituri sau salate, dar şi formele mai puțin obişnuite, ideale pentru prepararea deserturilor.

“Din respect pentru consumatori, folosim materie primă de cea mai înaltă calitate , din producţie proprie; făină specială pentru paste produsă de moara Gyermelyi si ouă proaspete provenite din fermele companiei. Ouăle proaspete asigură ca pastele Gyermelyi să aibă consistența şi elasticitatea optimă, adică să-şi păstreze forma şi să nu se lipească în timpul fierberii, precum şi gustul lor deosebit de bogat.”, declară reprezentanții companiei.

Pe lângă paste, în oferta companiei se regăsesc şi produsele de morărit Gyermelyi, făina albă de grâu BL55 ambalată la 1kg şi 2kg, făina grifică BFF 55, făina grifică de grâu durum, precum şi grişul de grâu.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!
Modern Buyer pune la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa un spațiu expozițional în proximitatea sălii de conferință. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii prezenți la eveniment.

În zona expozițională, organizatorii va asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu distribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova.

Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați.