Gheorghe Sever Andresz este noul Director General al Diageo Romania

Gheorghe Sever Andresz, un manager cu o experienta comerciala de peste 18 ani, este noul Director General pe Romania si Cipru al companiei Diageo, lider global pe piata bauturilor alcoolice. Portofoliul de bauturi al companiei cuprinde brand-uri de renume precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan sau Baileys. In Romania, Diageo opereaza prin intermediul partenerului sau traditional pe partea de distributie, PPD Romania.
“Sunt deopotriva onorat si entuziasmat de aceasta noua provocare. Prioritatile mele sunt sa lucrez, impreuna cu partenerul nostru de distributie si cu propria echipa, pentru a dezvolta capacitatea noastra organizationala, a creste reputatia marcilor Diageo si a atinge performante notabile in aceasta piata extinsa, care ofera multe oportunitati”, a declarat Gheorghe Sever Andresz.
In ultimii trei ani, Gheorghe Sever Andresz, 46 de ani, a ocupat pozitia de Director de vanzari si Membru in Board in cadrul Heineken Ungaria, avand totodata o cariera de peste 12 ani in cadrul Heineken. Din acea pozitie, Andresz a coordonat operatiunile companiei pe toate canalele de distributie, atat retail cat si horeca. Anterior, Andresz a ocupat o serie de pozitii de conducere si in cadrul Unilever, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum. Andresz este absolvent a doua facultati, ultima fiind Facultatea de Marketing si Management din cadrul Universitatii de Vest “Vasile Goldis”, precum si a numeroase programe de leadership din Germania si Ungaria.

Articolul precedentAnastasia Pop, Manager Achizitii, dm drogerie markt: “Pentru 2016 estimam o crestere a afacerilor de doua cifre”
Articolul următorInca un magazin Lidl din Bucuresti se inchide pentru modernizare
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.