Gerovital Tratament Expert, o noua gama tratament pentru ingrijirea parului de la Farmec

Producatorul autohton de cosmetice Farmec a lansat recent o noua gama: Gerovital Tratament Expert, dedicata ingrijirii complete a parului.
Gerovital Tratament Expert este formata din 8 sub-game, cuprinzand in total 22 de produse ce raspund diferitelor probleme specifice scalpului si firului de par. Astfel, sub-gamele Gerovital Tratament Expert Anticadere, Gerovital Tratament Expert Regenerare, Gerovital Tratament Expert Antimatreata si Sebum Control de la Gerovital ofera solutii pentru cele mai suparatoare probleme ale parului sub forma de tratamente intensive. In acelasi timp, in sub-gamele Gerovital Tratament Expert Pro Color, Gerovital Tratament Expert Smart Volume, Gerovital Tratament Expert Thermo-protect si Gerovital Tratament Expert Nutri-complex se regasesc produse de intretinere a sanatatii si frumusetii de zi cu zi a parului.

Beneficiind de ambalaje practice, cu un design modern, produsele Gerovital Tratament Expert sunt disponibile consumatorilor in magazine si pe www.farmec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.