Clientii profesionisti sunt asteptati la METRO Expo in perioada 30 septembrie – 3 octombrie

METRO isi invita clientii la cea de-a patra editie a METRO Expo, unul dintre cele mai mari targuri de comert din Europa de sud-est dedicate profesionistilor. Partenerii METRO vor gasi aici solutii personalizate adaptate cerintelor specifice fiecarui business. Profesionistii care activeaza in comertul traditional, domeniul HoReCa si segmentul companiilor si institutiilor pot participa la expozitie, in perioada 30 septembrie si 3 octombrie la Romexpo, Pavilionul Central. Timp de patru zile, expertii METRO, impreuna cu furnizori, clienti si alti parteneri de business, vor impartasi solutii, povesti de succes si recomandari specializate pentru imbunatatirea afacerii. Pe o suprafata de peste 12.000 de mp., METRO aduce in atentia profesionistilor, solutii adaptate nevoilor clientilor sai, furnizorilor si tuturor partenerilor companiei.

Clientii vor putea beneficia de asistenta si informatii referitoare la solutiile oferite de METRO Romania prin programele sale strategice: programul De-ale noastre, franciza LaDoiPasi si Centrul de Pregatire in Gastronomie, toate destinate imbunatatirii, dezvoltarii si sustinerii afacerilor mici si mijlocii de pe piata locala.
Astfel, cei prezenti la expozitie vor afla noutatile privind evolutia celor mai importante programe strategice implementate de companie:
– LaDoiPasi – sistemul de franciza in cel de-al patrulea an de activitate pe piata locala, cu noutati menite sa transforme magazinele clientilor revanzatori inspre a deveni alegerea zilnica a consumatorilor din proximitate
– De-ale noastre – programul de sustinere a producatorilor locali, cu peste 100 de agricultori implicati in program si un sortiment de 45 de legume si fructe livrate in magazinele din retea
– Centrul de Pregatire in Gastronomie, prin care METRO sustine profesionalizarea bucatarilor din cadrul restaurantelor, hotelurilor, cantinelor etc.

De asemenea, clientii pot face schimb de informatii in cadrul forumurilor dedicate, pe subiecte actuale pentru zona de afaceri din Romania si pot asista la demonstratii culinare, desfasurate in zonele apartinand Centrului de Pregatire in Gastronomie.

METRO Expo este o expozitie dedicata clientilor, persoane juridice si fizice autorizate, iar accesul se face pe baza legitimatiei de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.