Germania: Drogerie Markt isi va lansa magazin online

Lantul de drogherii Drogerie Markt intentioneaza sa-si lanseze propriul magazin online, la inceputul verii, scrie presa germana. Potrivit unui oficial al companiei, intreaga gama de produse disponibila si in cele 1.600 de magazine dm va fi disponibila online.
Acum cativa ani, compania a inceput recent sa vanda produse marca proprie prin intermediul Amazon, oferind clientilor posibilitatea de a achizitiona online aproximativ 1.700 de articole, insa in cele din urma s-a retras.
De atunci s-a luat in considerare lansarea unei platforme on-line in mod independent.
Drogerie Markt este insa cu un pas in urma concurentilor sai: Rossmann este de mult timp prezent in on-line, precum lantul de farmacii Müller si Budnikowsky. Vanzarile grupului dm – drogerie markt au ajuns la 6,4 miliarde euro in Germania.

Articolul precedentBrandul romanesc Salad Box a ajuns si in Germania
Articolul următorPMR Research: Segmentul de proximitate va avea cea mai rapida rata de crestere in Europa Centrala si de Est
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.