Brandul romanesc Salad Box a ajuns si in Germania

Salad Box, lantul de tip QSR lansat in aprilie 2012 de sase tineri antreprenori din Cluj, Mures si Salaj, a deschis astazi, 28 ianuarie a.c., prima sa locatie din Germania si a doua din afara tarii, dupa ce anul trecut compania s-a extins si in Ungaria. Potrivit informatiilor postate pe pagina de Facebook a Salad Box, noua locatie, deschisa astazi, este situata in orasul Heilbronn din Germania.

Salad Box detine pe piata romaneasca circa 26 de unitati, atat proprii cat si in franciza, majoritatea amplasate in mall-uri din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Cluj, Suceava sau Oradea. Meniul Salad Box este compus din salate cu sau fără carne, supe-creme, fresh-uri, limonade, iaurturi si salate de fructe. De mai bine de un an, Salad Box a început și activitatea de delivery in in orase precum Cluj-Napoca, Brasov, Satu-Mare si Craiova.
In 2014, compania a deschis 14 locatii in orase precum Bucuresti (Afi Palas, Sun Plaza, Sema Park), Cluj Napoca, Targu Jiu, Craiova, Targu Mureș, Brașov, Satu Mare, Suceava, Sibiu, Alba Iulia Piesti si Ploiesti,restul locatiilor fiind deschise in anul 2012 si 2013. Planurile de dezvoltare vizeaza un numar de 50 de magazine pe piata romaneasca si extinderea in afara tarii. Compania a ajuns la o cifra de afaceri de circa 8,5 milioane euro, iar planurile de dezvoltare vizeaza un numar de 50 de magazine pe piata romaneasca si extinderea in afara tarii.