FrieslandCampina România a lansat iaurtul Napolact Bio cu granola

FrieslandCampina România a lansat o nouă gamă de produse Napolact – iaurt Bio cu granola. Noile iaurturi Napolact Bio sunt disponibile momentan în două sortimente: căpşuni & zmeură şi semințe & miere. Ingredientele folosite provin din surse bio și sunt 100% naturale.

„Un stil de viaţă sănătos, echilibrat, alimentat de preparate gustoase şi hrănitoare contează enorm. Micul dejun este acel moment de tihnă care ne dă energie şi pe care toţi ar trebui să punem preţ, mai ales în perioada aceasta. De aceea am lansat o nouă campanie de brand prin care ne propunem să reamintim familiilor cât de importantă este conectarea cu cei dragi la micul dejun.”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Lansarea Napolact BIO cu granola completează campania de comunicare Napolact “Mic dejun aşa cum se cuvine”, prin care brandul propune familiilor un mic dejun aşa cum se cuvine, fără tehnologie, alături de cei dragi.

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina și este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Campina, Milli, Oké și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.