Formula imbunatatita pentru balsamul de rufe Silan

Henkel a relansat Silan, cu o formulat imbunatatita, ce aduce prospețime hainelor pentru o perioadă mai îndelungată, de până la 10 săptămâni.
Noua formulă Silan are în compoziție capsule parfumate care au rolul de a păstra prețiosul parfum mai mult timp, chiar și după ce hainele s-au uscat.

„Cea mai recentă inovație a experților Silan se bazează pe povestea de succes a conceptului „8 săptămâni de prospețime”, lansat în 2014 pentru gama Silan Classic și care, în 2015, a fost modernizat, devenind „8 săptămâni de prospețime intensă”. Acum, Silan nu numai că oferă prospețime cu două săptămâni mai mult față de conceptul anterior, ci și un plus de parfum intens și senzual. De asemenea, performanța formulei provine din faptul că are în compoziție o nouă generație de ingrediente emoliente, datorită cărora hainele capătă o catifelare incredibilă, fiind la fel de plăcute la atingere, precum la miros. Mai mult decât atât, grație noii formule, Silan oferă cu 20% mai multe spălări decât formula actuală, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Un singur litru de Silan poate fi folosit pentru 40 de spălări”, se precizeaza in comunicatul companiei.

Noua gamă Silan cuprinde 8 arome proaspete, precum si un nou produs cu parfum de lavandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.