Formula imbunatațita 4 in 1 pentru doua produse din gama Axion

Compania Colgate-Palmolive Romania a lansat o noua formula inovatoare 4 in 1 pentru produsele din gama de detergent lichid Axion, disponibile acum si intr-un nou ambalaj. Axion 4 in 1 este disponibil in doua sortimente: Maxi Stralucire, in ambalaj verde, si Prospețime de lamaie, in ambalaj galben.
Maxi Stralucire curața vasele si le ofera un luciu de durata, aproape fara efort. Sortimentul Prospetime de lamaie indeparteaza rapid grasimea de pe farfurii si, in plus, le da un parfum placut si discret.
Potrivit testelor efectuate, o sticla de 750 de mililitri este atat de eficienta incat poate spala pana la 6.000 de farfurii, in timp ce sticla de 500 de mililitri, poate spala pana la 4.000 de farfurii.
Gama Axion lichid mai include si Axion Balsam cu extracte de Aloe Vera, formula testata dermatologic, pentru piele sensibila.

Colgate-Palmolive prezenta in peste 200 de tari prin intermediul brandurilor: Colgate, Palmolive, Mennen Speed Stick, Lady Speed Stick, Softsoap, Irish Spring, Protex, Sorriso, Kolynos, elmex, meridol, Tom’s of Maine, Sanex, Ajax, Axion, Fabuloso, Soupline, Suavitel, Hill’s Science Diet, Hill’s Prescription Diet si Hill’s Ideal Balance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here