Compania FM Logistic a investit circa 5 milioane de euro in constructia unei celule de 10.000 mp pe platforma sa logistica din Petresti. Platforma FM Logistic de langa autostrada A1 Bucuresti – Pitesti, inaugurata in 2011, are in prezent 4 celule de 30,000 mp si poate fi extinsa pana la capacitatea maxima de 125,000 mp, conform solicitarilor venite din partea clientilor si planului de dezvoltare FM Logistic. FM Logistic deserveste in cadrul acestui depozit companii din sectoarele retail si FMCG, firme cu o prezenta vizibila in domeniul lor de activitate.

In prezent FM Logistic ofera clientilor sai din Romania solutii logistice personalizate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului de aprovizionare, precum depozitare, o gama completa de servicii de transport, camioane complete sau partiale, cu temperatura ambientala si controlata si servicii cu valoare adaugata (co-packing).

Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 24 milioane euro in ultimul an fiscal (aprilie 2015-martie 2016), are 450 de angajati si opereaza trei platforme logistice in Romania- in zona Timis, Bucuresti si Dambovita cu 65,000 m² suprafata de stocare si 2 terminale logistice de cross-docking situate in Cluj si Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here