Florin Trandafirescu revine in Romania dupa 13 de ani, pentru a conduce operatiunile Unilever USCE din 8 tari din regiune

Florin Trandafirescu este, de astazi, 1 iulie 2016, noul Managing Director Unilever South Central Europe, functie din care va conduce operatiunile Unilever din 8 tari: Romania, Bulgaria, Serbia, Moldova, Macedonia, Albania, Kosovo si Muntenegru. Inainte de aceasta numire, Florin Trandafirescu a condus operatiunile Unilever in Cehia si Slovacia, timp de patru ani.

Florin Trandafirescu are o experienta de peste 19 ani in Unilever, perioada in care a detinut mai multe functii de management, atat in cadrul Unilever South Central Europe, cat si al altor entitati ale companiei. Dupa ce a condus fabrica Unilever de la Ploiesti si a fost implicat intr-un proiect de Supply Chain in Marea Britanie, Florin Trandafirescu a preluat functia de Director Supply Chain Unilever South Central Europe, iar ulterior a fost numit Vicepresedinte Supply Chain pentru Rusia, Ucraina si Belarus.
In 2008, Florin Trandafirescu a preluat functia de General Manager Inmarko Rusia, companie locala producatoare de inghetata, imediat dupa achizitia acesteia de catre Unilever. Dupa finalizarea procesului de integrare, in 2012, a fost desemnat Managing Director Unilever Cehia si Slovacia.

Absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, Florin Trandafirescu a lucrat, dupa absolvire, in cadrul Electromagnetica Bucuresti, dupa care a petrecut 5 ani in cadrul companiei Siemens / EMCOM in Germania si in Romania. In 1997 s-a alaturat companiei Unilever, ca manager al fabricii din Ploiesti.

Potrivit anuntului facut de companie, Jarek Malinowski, care a detinut in ultimii patru ani a detinut functia de Managing Director Unilever South Central Europe. Cu o experienta profesionala de aproape 25 de ani, Jarek Malinowski isi va intrerupe cariera in Unilever pentru un an sabatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.