Fidesco si Nr 1, noi locatii in Chisinau

Fidesco si Nr 1, doua retele importante de retail modern din Republica Moldova, au continuat expansiunea in Capitala tarii deschizand, fiecare, cate un nou supermarket.
Primul dintre ele a fost deschis in aprilie a.c. de reteaua Nr 1. Amplasat in cartierul Sculeni din raionul Buiucani, acesta este magazinul cu numarul 14 din reteaua cu acelasi nume. Nr 1 este un retailer prezent exclusiv in Chisinau. Primul supermarket Nr 1 a fost inaugurat in anul 2000.
La randul sau, Fidesco a deschis la finalul lunii mai a.c. un supermarket tot in Chisinau, acesta din urma fiind al 20-lea din retea. Cu o suprafata de circa 800 de mp, noul supermarket Fidesco cuprinde un sortiment de circa 9000 de articole. Un numar de 13 din cele 20 de magazine Fidesco sunt situate in Chisinau.
In 2015, Fidesco si Nr 1 au deschis, fiecare, cate doua magazine noi.

Articolul precedentRepublica Moldova: Alimentele reprezinta 42% din cheltuielile totale de consum
Articolul următorLidl, parteneriat strategic cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.