Farmec își extinde gama de depilatoare

40

Farmec își extinde gama de depilatoare cu benzile depilatoare pentru față cu ceară-gel și benzile depilatoare pentru corp cu ceară-gel, create pe baza ingredientelor de ultimă generație și a inovațiilor în ceea ce privește modul de utilizare și prezentare.

Cel mai mare producător român de cosmetice, este în continuare liderul segmentului de produse depilatoare, cu o cotă de piață în 2018 în volum de 55,9% și în valoare de 52%*, conform datelor Nielsen.

Linia Farmec Depilatoare se situează în ultimii ani pe prima poziție a acestui segment, cele mai vândute produse fiind benzile și cremele depilatoare.

Piața produselor depilatoare este în plină expansiune și, bazându-se pe ultimele trenduri de consum, Farmec preconizează o evoluție a vânzărilor pentru produsele cu ceară gel, ce prezintă numeroase avantaje: benzile nu necesită frecare pentru desprindere, sunt testate pe piele sensibilă, sunt eficiente pe păr scurt, iar structura de gel a cerii conferă o mai bună aderență. De asemenea, noile produse conțin extract de Ceai Matcha și Bambus, pentru o piele fină și hidratată după epilare.

Gama Farmec Depilatoare conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de epilare. Astfel, consumatorii pot opta pentru creme depilatoare, benzi pentru față sau corp, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, ceară tip gel, perle de ceară, roll-on geluri, soluții de curățare a cerii după epilare, cât și accesorii pentru epilare.

Toate produsele Farmec Depilatoare au acțiune rapidă și eficiență sporită, conținut ridicat de ingrediente active pentru îmbunătățirea toleranței la nivelul pielii, dar și hidratare, catifelare și protecție. Mai mult, în componența gamei există produse cu viteză de acțiune avansată, lăsând o senzație de prospețime și un parfum plăcut în doar trei minute de la aplicare.

În ceea ce privește forma de prezentare, produsele Farmec Depilatoare se regăsesc în formate ergonomice, adaptate în funcție de zona de aplicare, astfel încât să fie ușor de utilizat.

În sezonul estival 2019, Farmec își așteaptă consumatorii în cadrul magazinelor de brand Farmec, magazinului online farmec.ro, dar și în hipermarketuri și alte puncte de comercializare, cu oferte promoționale și activări speciale pentru gama Farmec Depilatoare.