Farmec a inaugurat un nou magazin sub brandul Gerovital, primul fiind deschis recent in Bucuresti

Producatorul clujean de cosmetice Farmec a deschis un al doilea magazin Gerovital, la numai doua saptamani dupa lansarea primului sau magazin sub acest brand.

Noul magazin este situat in ansamblul comercial City Park din Constanta, pe Bulevardul Alexandru Lapusneanu nr. 116C, are o suprafata totala de 33 de metri patrati, si comercializeaza toate produsele din gamele Gerovital și Aslavital, si ofera si consultanta permanenta legata de acestea. Investiția totala in deschiderea magazinului a fost de 61.000 de euro.

Clientii care viziteaza magazinul pot benficia gratuit de o sedinta de dermoanaliza gratuita, sedintele dureaza aproximativ 5 minute si ajuta la stabilirea tipului de ten prin folosirea unor masuratori instrumentale specifice care analizeaza nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii.
Farmec a deschis primul magazin Gerovital, si totodata primul sau magazin din Bucuresti, in centrul comercial Park Lake din cartierul Titan, inaugurant recent. Magazinul are o suprafata totala de 52 de metri patrati, iar pentru amenajarea acestuia s-au investit 67.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.