Modern Buyer lanseaza raportul “Retailul modern in Bulgaria”, un proiect ce-si propune sa ofere furnizorilor romani o imagine de ansamblu asupra pietei bulgare de retail modern, cu scopul de a analiza eventualele oportunitati de extindere a businessului in tara vecina.

Sectorul de retail din Bulgaria continuă să fie fragmentat, in pofida prezentei unor operatori internationali puternici. O mai mare concentrare a retailului modern se observa in capitala Sofia, oras in care marile lanturi revendica deja peste 50% din vanzarile FMCG, potrivit analistilor de piata. In ultimii doi ani, marii jucatori internationali au mai “franat” expansiunea in aceasta tara, dovedind prudenta in cresterea numarului de magazine. Este si motivul pentru care, in orasele mai mici precum si in mediul rural, lanturile locale sunt dominante, si va dura probabil mai multi ani pana cand operatorii internationali vor incepe sa intre in aceste zone.

Structura raportului “Retailul modern in Bulgaria”
Raportul “Retailul modern in Bulgaria” este structurat in doua sectiuni:
1. O scurta analiza asupra pietei de retail din Bulgaria.
Surprinde indicatorii macroeconomici si trece in revista cele mai importante 22 de lanturi de retail modern prezente pe aceasta piata. Pentru acestea din urma prezentam informatii succinte precum anul infiintarii/intrarii pe piata, numarul de magazine operate la data de 30 august 2014 precum si cateva detalii cu privire la companii.
2. Harta retailului modern din Bulgaria – amplasarea geografica, pe orase, a celor peste 800 de magazine detinute de cei 22 de retaileri, internationali si locali, selectati pentru acest proiect.

Comanda acum raportul “Retailul modern in Bulgaria”!
Pentru a comanda raportul “Retailul modern in Bulgaria”, completati formularul de comanda alaturat.
Produsul este disponibil in format electronic (pdf) si poate fi achizitonat la pretul de 120 de euro + TVA.

FORMULAR COMANDA

„Harta Retailului Modern din Bulgaria”

  Companie

  Adresa

  Cod Fiscal

  Nr. Reg. Comertului

  Banca

  Cont Bancar

  Nume/Prenume Reprezentant

  Email

  Telefon

  Articolul precedentConstantin Coman, Coface: Pe fondul reducerii consumului si a presiunii marilor retaileri, profitul raportat de companiile din FMCG a scazut la mai putin de jumatate fata de finalul lui 2008
  Articolul următorReguli si exceptii in etichetarea produselor alimentare, conform noilor reguli impuse de UE
  Modern Buyer
  Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.