eMAG isi consolideaza divizia de fashion prin preluarea Fashion Days

Retailerul online eMAG a anuntat astazi, 30 aprilie a.c., inceperea demersurilor de preluare a retailerului online Fashion Days. In mai 2015, compania va depune o solicitare catre autoritatile de reglementare a concurentei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie detinuta de Naspers. „Este un moment important in dezvoltarea eMAG si vom aduce beneficii importante tuturor clientilor nostri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentati, si ne dorim ca impreuna cu experienta in comert online a colegilor din eMAG sa ne dezvoltam mai repede in regiune”, a declarat Iulian Stanciu, actionar si director general eMAG.
Potrivit oficialilor celor doua companii, de aceasta tranzactie vor beneficia ambele companii: Fashion Days isi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza in fashion, parteneriate strategice si baza de clienti a Fashion Days. Biroul central al Fashion Days va fi mutat la Bucuresti.
Tranzactia se va finaliza dupa primirea acordului de la Consiliul Concurentei
Fashion Days este cea mai mare destinatie de shopping online din Romania si Europa de Est, parte a grupului Naspers. Comercializeaza mai mult de 200.000 de produse zilnic de la peste 500 branduri internationale si are peste 8 milioane de utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.