Cora a decis sa inchida hipermarketul din Arad

Romania Hypermarche, companie ce opereaza hipermarketurile Cora, intentioneaza sa inchida magazinul sau din Galleria Arad. Potrivit CIJ Journal, compania a trimis o notificare catre GTC Romania, proprietarul Galleria Arad, ca intentioneaza sa isi inceteze activitatea desfasurata in cadrul centrului comercial, incepand de la 1 iunie 2015.
„Am primit notificarea Cora si in acest moment exploram toate optiunile legale existente, contractul de inchiriere fiind semnat pe o perioada de 10 ani. In acelasi timp, suntem in diferite discutii cu alti operatori de hipermaketuri precum si cu alti retailer de calibru si o eventuala plecare a Cora nu este sinonima cu stoparea activitatii Galleria Arad, existand intotdeauna alte optiuni”, a declarat Danny Bercovich, CEO GTC Romania .
Hipermarketul Cora din Arad se intinde pe o suprafata de 9.000 mp si a fost deschis in octombrie 2010.
Cora si-a sistat planurile de expansiune, ultimul magazin fiind deschis in toamna anului 2013, in Afi Palace Ploiesti. Planurile pentru 2014 vizau finalizarea proiectelor Victoria City in Bucuresti si inca un proiect in Bravos. Insa, in luna februarie a.c., retailerul a vandut terenul pe care il detinea in orasul Brasov dezvoltatorului imobiliar AFI Europe. In prezent, exista 12 unitati Cora la nivel national: patru in Bucuresti (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza si Alexandriei), doua in Constanta si cate unul in Cluj-Napoca, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Arad, Ploiesti.

Articolul precedenteMAG isi consolideaza divizia de fashion prin preluarea Fashion Days
Articolul următorMarks & Spencer isi consolideaza prezenta in Romania, ducand divizia sa de retail alimentar si in Plaza Romania
Carmen Ionescu
Redactor - Lucreaza pentru Modern Buyer inca de la infiintarea publicatiei, in 2008. Absolventa a Universitatii Bucuresti – Facultatea de Litere, scrie despre industria bunurilor de larg consum, piata de retail, distributie, bricolaj samd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.