Elżbieta Noga, Head of Private Label Profi Rom Food, este keynote speaker la PL Innovation Digital Show

Elżbieta Noga, Head of Private Label Profi Rom Food.

Elżbieta Noga, Head of Private Label Profi Rom Food, este keynote speaker la Private Label Innovation (Digital) Show 2020, organizat de Modern Buyer pe data de 30 octombrie 2020. Singura conferinţă din România dedicată exclusiv industriei de mărci private se va desfăşura online, pe My Connector, platformă inovativă pentru evenimentele virtuale.

Elżbieta are o experiență de 20 de ani în managementul categoriilor, aprovizionare, dezvoltarea produselor și managementul Private Label în Europa, Marea Britanie și Asia.

Vom asigura şi în acest an insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor private.

Private Label Innovation Digital Show are trei componente:

  1. Live Streaming Conference: Sesiuni Live de prezentări și dezbateri
  2. Virtual Expo: Punem la dispoziția partenerilor standuri virtuale în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern
  3. Networking Sessions: Meeting Rooms virtuale pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

Vom prezenta dinamica segmentului de private label în 2020, în România și factorii care au condus la creșterea acestui segment, categoriile în care cota de piață a PL a crescut în volum și valoare, vom vorbi despre lansările de produse noi și vom afla de la marii retalieri cum a impactat pandemia strategia lor de private label.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Cum vă puteţi înscrie?
Pentru a audia dezbaterile live şi a lua parte la sesiunile de networking cu factorii de decizie în achiziţii, punem la dispoziţie două modalităţi de înscriere.

I. Direct în platforma evenimentului, accesând Înregistrare din meniul principal.
II. Contactând direct organizatorii la aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, cristi.brinca@modernbuyer.ro sau telefonic la 031.425.38.92, 0767.11.88.33 sau 0733.933.967.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!


Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Digital Show 2020, dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formate din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Virtual Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video pe platforma virtuală a evenimentului, în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Vă aşteptăm şi în acest an alături de noi!