Alina Horgea, Manager Tranziție Alimentară și Mărci proprii, Carrefour România este keynote speaker la Private Label Innovation (Digital) Show 2020

Alina Horgea, Manager Tranziție Alimentară și Mărci proprii, Carrefour România

Alina Horgea, Manager Tranziție Alimentară și Mărci proprii, Carrefour România este keynote speaker la Private Label Innovation (Digital) Show 2020, organizat de publicația Modern Buyer pe data de 30 octombrie 2020. Singura conferinţă dedicată exclusiv sectorului de mărci proprii din România se va desfăşura online, pe My Connector, o platformă inovativă pentru evenimentele virtuale.

Cu 19 ani de experiență dobândită în retail, din care 14 ani în Achiziții și Management Comercial, Alina are și o experiență valoroasă în zona de produse proaspete și FMCG.

De-a lungul parcursului său profesional la Carrefour, Alina Horgea a avut responsabilități ample în zona de operațional, achiziții și managementul proiectelor, având o contribuție semnificativă la lansarea primelor filiere de calitate Carrefour.

Din septembrie 2019, Alina coordonează unul dintre proiectele strategice ale Carrefour, cel de tranziție alimentară către obiceiuri de consum mai sănătoase și mărci proprii.

Ne vom asigura că şi în acest că vom oferi participanților la ediția 2020 a Private Label Innovation Digital Show insighturi valoroase, vom avea alături de noi speakeri relevanți şi vom prezenta în exclusivitate noutățile şi tendinţele momentului în industria mărcilor proprii.

Vom prezenta dinamica segmentului de private label în 2020, în România și factorii care au condus la creșterea acestui segment, categoriile în care cota de piață a PL a crescut în volum și valoare, vom vorbi despre lansările de produse noi și vom afla de la marii retalieri cum a impactat pandemia strategia lor de private label.

Private Label Innovation Digital Show are trei componente:

Live Streaming Conference: Sesiuni Live de prezentări și dezbateri
Virtual Expo: Punem la dispoziția partenerilor standuri virtuale în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern
Networking Sessions: Meeting Rooms virtuale pentru o comunicare rapidă şi eficientă.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Platforma pe care se va desfăşura Private Label Innovation Digital Show permite audienţei să acceseze toate detaliile legate de eveniment (speakeri, agendă, program, sesiuni live), să viziteze secţiunea de Virtual Expo şi, de asemenea, să interacționeze cu vizitatorii în timpul evenimentului.

Cum vă puteţi înscrie?
Pentru a audia dezbaterile live şi a lua parte la sesiunile de networking cu factorii de decizie în achiziţii, punem la dispoziţie două modalităţi de înscriere:

I. Direct în platforma evenimentului, accesând Înregistrare din meniul principal.
II. Contactând direct organizatorii la aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, cristi.brinca@modernbuyer.ro sau telefonic la 031.425.38.92, 0767.11.88.33 sau 0733.933.967.

Promovați-vă oferta, produsul sau serviciul!

Asigurăm vizibilitate în timpul evenimentului Private Label Innovation Digital Show 2020, dar şi ante şi post eveniment, în faţa unei audienţe formate din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research din România și din afara țării, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Cum? Puteţi opta pentru un Virtual Stand în zona de Expo Area, pentru rularea unui spot de promovare în timpul evenimentului sau/și pentru publicarea unei machete, articol, material video pe platforma virtuală a evenimentului, în publicaţia online Modern Buyer și în social media.

Vă aşteptăm şi în acest an alături de noi!