Elmiplant lanseaza o noua campanie, #WalkTall

Producatorul de cosmetice Elmiplant este a lansat recento noua campanie de promovare, brand ambassador fiind Dana Rogoz. Prin intermediul campaniei Walk Tall si a microsite-ului dedicat www.walktall.ro, „Elmiplant le invita pe femei sa se filmeze in ipostaze in care merg cu incredere, sa vorbeasca despre motivele pentru care they Walk Tall. Videoclipurile vor fi urcate de utilizatoare pe microsite, alaturi de o fraza inspirationala. Fiecare video este echivalentul unui numar de pasi, iar acesti pasi sunt transformati in premii. Mai multe videos Walk Tall, mai multi pasi, mai multe premii”, se precizeaza in comunicatul companiei. Walk Tall si noua ambasadoare a brandului, Dana Rogoz, le ofera femeilor un imbold pentru a se exprima liber si autentic, pentru a sarbatori individualitatea si frumusetea puterii interioare.

Cele care raspund provocarii sunt rasplatite cu premii, in functie de pasii facuti: primul nivel – produse Elmiplant, al doilea nivel – biciclete, al treilea nivel – weekenduri petrecute in natura si al patrulea nivel – un makeover total, realizat in compania ambasadoarei brandului, Dana Rogoz, plus o sedinta foto profesionista.
Scopul final este realizarea celui mai lung video inspirational, care sa redea culorile si diversitatea femeilor si care sa le reaminteasca acestora ca puterea vine din interior, iar frumusetea este o stare.
Prin intermediul campaniei #walkTALL, elmiplant sustine activitatea de sprijinirea a femeilor diagnosticate cu cancer de san si cancer de col uterin a Asociatia „ANAIS”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here