DS Smith Packaging prezintă perspective noi în dezvoltarea soluțiilor sustenabile de ambalare la conferinţa „Legume-Fructe: Raftul Bio”

Lucian Asanache, Account Manager Categoria Fructe & Legume la DS Smith Packaging, va participa în calitate de speaker la conferinţa „Legume-Fructe: Raftul Bio” organizată de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021.

Reprezentantul DS Smith Packaging ne oferă o nouă perspectivă despre dezvoltarea soluțiilor de ambalaje sustenabile care să sprijine companiile de retail și producătorii în tranziția către o economie circulară. Ambalajele din carton ondulat reprezintă o soluție excelentă pentru înlocuirea plasticului și atingerea țintelor de sustenabilitate ale companiilor care își ridică standardele în această direcție.

DS Smith este furnizor lider de soluții de ambalaj, hârtie și reciclare la nivel global. Prin modelul de business circular, DS Smith este recunoscut pentru inovația și calitatea ambalajelor care aduc beneficii semnificative pentru îmbunătățirea eficienţei în lanțul de aprovizionare, augmentarea vizibilității la raft, creșterea vânzărilor și pregătirea produselor clienților pentru economia circulară.

DS Smith este şi partener al evenimentului Legume & fructe: Raftul BIO.

Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio” în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

PARTENERII EVENIMENTULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here