Roxana Baciu, Mednet Research, speaker la evenimentul „Legume-Fructe: Raftul BIO”

Roxana Baciu, Mednet Research, a confirmat prezenţa în calitate de speaker la evenimentul cu tema „Legume-Fructe: Raftul Bio”.

Cu o bună experiență în cercetarea de piață care acoperă atât zona de retail audit, cât și cercetarea de shopper, consumator și brand, susținută de practica în zona de retail și FMCG, Roxana Baciu va oferi o perspectivă 360° asupra comportamentului de cumpărare și consum de fructe și legume Bio.

Roxana asigură în prezent conducerea executivă a companiei de cercetare Mednet Research, unde derulează studii ample de shopper și retail, atât brick and mortar, cât și on-line.

Ce și de unde cumpărăm, când și cum consumăm, cum ar trebui să vină retailerii și producătorii în întâmpinarea nevoilor clienților – sunt doar câteva subiecte dintr-un studiu privind fructele și legumele Bio, realizat special pentru Modern Buyer.

Organizat de Modern Buyer pe data de 17 Iunie 2021, evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio” în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de partener, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

PARTENERII EVENIMENTULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here