Doncafé Supremo – e momentul să alegi 100% Arabica!

În ziua de azi inovația este o cerință a consumatorilor, o nevoie imediată. La această cerință a răspuns și Doncafé Supremo, o cafea excepțională 100% Arabica, creată pentru a satisface cele mai pretențioase cerințe venite de la deținătorii de espressoare și filtre de cafea. Ca orice proiect mare, specialiștii Strauss au lucrat împreună cu singurul român Campion Mondial la prăjirea cafelei (Shanghai 2016) și probabil cea mai cunoscută figură a artizanilor din România, Alexandru Niculae.

De-a lungul unui proces complex, care a presupus foarte multe variante testate cu pasionații de cafea din România, Strauss a lansat un produs formidabil care, în urma unei prăjiri controlate, își păstrează toate aromele naturale, manifestă un gust complex și lasă în urmă un after taste foarte plăcut, de 100% Arabica. Combinația de Arabica din Africa si America Centrală face ca rezultatul în ceașcă să fie o experiență complete, indiferent de metoda de preparare.

Încă o dată tehnologia și expertiza artizanilor români și-au dat mâna în dezvoltarea unui produs de top: Doncafé Supremo 100% Arabica- cafea prăjită și măcinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here