Auchan deschide primul său restaurant din București

Auchan Retail România a inaugurat pe 13, mai 2021, primul restaurant din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor. Cu o suprafață la interior de 280 mp, restaurantul„La Masă”, un concept propriu al retailerului, este gestionat de o echipă formată din 30 de angajați. Unitatea dispune de o capacitate de peste 160 de locuri și oferă clienților o gamă de peste 150 de preparate tradiționale și fast food.

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel. Tot așa, ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

„Deschiderea acestui restaurant reprezintă o nouă acțiune în concretizarea misiunii noastre de specialist alimentar. Avem unități de gastronomie în toate magazinele hipermarketurilor noastre, iar în cazul locației Bucur Obor, am deschis un restaurant diferit de magazin, printr-un concept și un spațiu specifice industriei HoReCa. Aducem aici bucătăria tradițională românească, precum și meniuri pentru cei în mișcare, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Spațiul dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp.

În cadrul restaurantului, clienții vor putea opta pentru preparate tradiționale, 10 sortimente de pizza coaptă pe vatră în cadrul bucătăriei restaurantului, sandvișuri, deserturi, precum și un coffee corner cu sortimente variate de cafea Costa Coffee.

La Masă Obor reprezintă cea de-a doua unitate a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o rețea de 59 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 50 în stațiile Petrom, și 5 supermarketuri Auchan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.