DOMO Retail va deschide al doilea magazin Pop-Up, la Giurgiu

Retailerul electroIT DOMO va deschide pe data de 06 februarie a.c. un al doilea magazin sub noul sau concept Pop-Up, in Giurgiu.
DOMO Pop-Up din Giurgiu este situat in incinta parcarii magazinului Kaufland de pe Soseaua Bucuresti nr. 156 si va comercializa o gama atent selectionata de produse din categoriile telefoane, tablete, laptopuri si accesorii pentru acestea, adaptata cerintelor consumatorilor locali si reinnoita permanent. In ziua deschiderii, clientii vor beneficia de oferte speciale de lansare si de oferte saptamanale exclusive. Primii 30 de clienti ai magazinului vor primi garantat cadou un incarcator portabil. De asemenea, clientii pot beneficia si de o platforma care permite comandarea oricarui produs din portofoliul curent al DOMO, cu livrare la domiciliu in 24 de ore, de servicii de instalare la domiciliu, garantie extinsa, transport garantat, posibilitate de retur in 31 de zile, comenzi online, vanzare in rate, accesul la programul DOMO Exclusive Club. In plus, unitatea DOMO POP-UP va pune la dispozitia clientilor terminale speciale pentru plata utilitatilor, reincarcare electronica si rovinieta.

Primul magazin DOMO Pop-Up a fost inaugurat la finalul anului trecut in parcarea magazinului Kaufland Colentina din Bucuresti.