Dm – drogerie markt continua sa se extinda, urmatoarele doua magazine fiind programate in luna mai

Lantul de drogherii Dm – drogerie markt va deschide, in aceasta primavara, inca doua magazine in reteaua de mall-uri a grupului Iulius,unul in Iulius Mall Iasi si unul in Iulius Mall Suceava. Unitatea din Iulius Mall Iasi va fi cea de-a doua deschisa intr-un mall al grupului Iulius in acest oras, dupa cea din ansamblul multifunctional Palas inaugurat in decembrie anul trecut. Magazinul din Iulius Mall Suceava va fi primul deschis de retailerul german in Bucovina.

„Ne face o deosebita placere sa continuam colaborarea cu grupul Iulius, inceputa odata cu deschiderea dm drogerie markt din Palas Mall Iasi. Obiectivul nostru comun este dezvoltarea pe termen lung a unui parteneriat bazat pe incredere, corectitudine si oferirea unor servicii de calitate clienților nostri”, a declarat Milan Radin, director general Dm – drogerie markt Romania.

Retailerul, ce detine pe piata romaneasca 79 magazine tip drogherie, a incheiat anul fiscal 2015 cu o cifra de afaceri de 55,69 milioane euro, in crestere cu 18,56% fata de anul anterior, la o dezvoltare a retelei de 11,26%.
In Romania, dm drogerie markt are magazine deschise in orase precum: Timisoara, Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Brasov, Constanta, Sibiu si altele.