Retailerul specializat dm drogerie markt a deschis un magazin la parterul cladirii de birouri din ansamblul Openville Timisoara. Cu o suprafata de aproximativ 390 mp, dm drogerie markt ofera o gamă extinsă de produse dedicate frumusetii, ingrijirii copiilor, articole de igiena si intreţinere a casei, precum si alimente bio. Cladirea de birouri Openville este dezvoltata de Iulius Group, iar dm drogerie markt mai este prezent la Palas Mall Iasi, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Suceava. Iiulis Group investeste peste 220 milioane de euro in proiectul multifunctional Openville Timisoara. In prezent, se lucreaza la al doilea imobil office, de 13.000 mp inchiriabili. Openville va include 7 cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de 130.000 mp inchiriabili.

„Inceputul de an fiscal 2016/2017, care a inceput pe 1 octombrie, pentru dm este marcat de 5 deschideri (Bucuresti Veranda, Bucuresti Perla, Constanta City Park, Timisoara Iulius Mall, Campina). Printre obiectivele acestui an se numara si deschiderea propriului depozit central, care va avea in prima faza o suprafata de 6.000 mp la care se adauga spatiul pentru birouri de 2.460 mp”, a declarat Milan Radin M.B.A., administrator si director general dm drogerie markt Romania.

In ceea ce priveste rezultatele la nivel international, compania a realizat o cifra de afaceri de 9,708 miliarde euro in anul financial 2015/2016 (octombrie 2015 – septembrie 2016), a inregistrat o crestere a vanzarilor de 7%, si a incheiat anul cu un total de 3.349 de magazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here