De Black Friday, voucherele free delivery de la Tazz oferă utilizatorilor livrare gratuită la un preț promoțional

Tazz lansează în perioada 10-12 noiembrie 2023 campania Bank Friday. Oferta Tazz include două categorii de vouchere, valabile pentru comenzi în aplicație, cu reduceri de până la 80%. Premiera din acest an este adusă de voucherele free delivery care oferă utilizatorilor livrare gratuită. Un voucher are valoarea de 50 de lei și poate fi achiziționat la prețul promoțional de 25 de lei. Utilizatorii care achiziționează acest voucher au asigurate până la opt comenzi cu livrare gratuită, cu valabilitate până la 31.01.2024.

,,Tazz Bank Friday nu este doar campania cu cele mai așteptate oferte, ci reprezintă și o investiție minimă în satisfacerea maximă a poftelor până la finalul anului. Voucherele puse în vânzare prin Tazz Bank Friday presupun oferte între 30 și 80% care pot fi folosite la o selecție de peste 1.500 de parteneri din toată țara – restaurante, hipermarketuri și magazine. Anul acesta, avem disponibile peste 100.000 de vouchere, iar din experiența anilor trecuți știm că mare parte dintre acestea sunt achiziționate chiar în prima oră în care sunt disponibile în aplicație”, a declarat Anca Nelersa, Head of Campaigns & Creative Lab.

Voucherele din campanie se vor regăsi în categoria Tazz Bank Friday din aplicație, disponibile pentru cumpărare începând cu 10 noiembrie 2023, de la primele ore ale dimineții și au valabilitate până pe 31.01.2024.

Cele două categorii de vouchere disponibile pe Tazz Bank Friday în perioada 10-12 noiembrie sunt:
· Vouchere la restaurante partenere;
În cadrul Tazz Bank Friday, utilizatorii au access la vouchere în valoare de 100 de lei care pot fi achiziționate la prețuri ce pornesc de la 20 de lei. Voucherele au patru utilizări a câte 25 de lei fiecare, cu valabilitate până la 31 ianuarie 2024.
· Vouchere pentru livrare gratuită.

Lista partenerilor campaniei Tazz Bank Friday acoperă toate orașele în care Tazz livrează: Timișoara, Cluj-Napoca, București, Iași, Arad, Brașov, Oradea, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Baia Mare, Ploiești, Craiova, Brăila, Reșița, Botoșani, Pitești, Târgu Mureș, Constanța, Suceava, Galați, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Slatina, Zalău, Mediaș, Focșani, Târgoviște, Petroșani, Sfântu Gheorghe.

Platforma locală de livrare rapidă Tazz are o ofertă foarte diversă, ce cuprinde cele mai bune restaurante din țară, dar și o selecție extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărți, produse de îngrijire personală și înfrumusețare și alte magazine diverse.

Tazz pune la dispoziția clienților beneficii exclusive ca evenimente zilnice cu Chefi locali, comanda de grup și plata cu cardurile de masă. Tazz este în acest moment cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, serviciile sale fiind disponibile atât prin aplicațiile de mobil Android și iOS, cât și online pe www.tazz.ro, în cele 33 de orașe din țară în care activează în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.