DCN-EU, la al doilea magazin cash&carry

La finalul lunii noiembrie a.c., compania care administreaza magazinul cash&carry DCN-EU din parcul comercial en-gros Doraly Expo Market din Afumati, au deschis o a doua locatie. Cu o suprafata de 3.000 de mp, acest al doilea magazin este amplasat tot in Afumati, in imediata proximitate a primei locatii, avand acces direct din Soseaua Nationala E85 si adresandu-se atat revanzatorilor, cat si persoanelor fizice.

Tot in 2016, ca urmare a succesului avut in randul revanzatorilor din tara dar si din Bucuresti, compania a decis dublarea suprafetei comerciale a primului magazin cash&carry, deschis in aprilie 2014 in parcul comercial en-gros Doraly Expo Market din Afumati, acesta ajungand la circa 5.000 de mp. In cei doi ani de la infiintare, DCN-EU a ajuns la o suprafata de vanzare de 8.000 mp, 240 de angajati si o crestere a sortimentatiei de articole de la 5.000 la 17.000 de sku-uri. De asemenea, peste 45.000 de clienti unici au recut pragul magazinelor. Mai mult, DCN-EU a lansat si o platforma electronica pentru clientii revanzatori care doresc sa-si comande on line produsele preferate, urmand ca acestia din urma sa isi ridice din magazin comanda gata pregatita. Cele 17.000 de articole disponibile in sortimentatia magazinelor DCN-EU sunt grupate in cateva mari categorii: cosmetice, menaj, detergenti & soltii, ingrijirea corpului, pentru bucatarie, pentru casa si diverse. Pe platforma de comenzi on line, pragul minim stabilit de DCN-Eu este de 2000 de lei.

Mai multe detalii despre primul magazin DCN-EU puteti regasi intr-un articol realizat de Modern Buyer in aprilie 2014 cu tema: Specializarea, o carte castigatoare pentru antreprenorii romani? Magazinul DCN-EU, o aparitie noua in peisajul retailului romanesc