Configurează și comandă online stivuitorul tău Toyota

Pentru prima dată în industrie, stivuitoarele pot fi configurate direct de către cumpărător și comandate din doar câteva click-uri.

Toyota introduce o nouă modalitate prin care puteți achiziționa stivuitoare electrice online. Proiectul Build your truck oferă posibilitatea configurării și achiziției de stivuitoare marca Toyota, direct din magazinul online al companiei.

Build your truck oferă:

 -Un ghid care vă ajută să identificați modelul de care aveți nevoie;

 -Un configurator cu cele mai comune opțiuni pentru a putea adăuga dotările care vă sunt necesare pe stivuitor;

-Vizualizare 3D a modelului configurat, atât din exterior, cât și din interior.

Opțiunea de a salva o configurație și de a reveni asupra ei mai târziu, precum și de a trimite configurația printr-un link, colegilor din organizație.

Proiectul Build your truck oferă posibilitatea configurării și achiziției de stivuitoare marca Toyota, direct din magazinul online al companiei.

De ce să alegi un stivuitor marca Toyota?

Întreaga familie de stivuitoare Toyota are că standard elementul SAS. Sistemul de stabilitate activă Toyota – SAS este un standard prevăzut pentru fiecare stivuitor Toyota. După 22 de ani, rămâne încă singurul de acest fel, contribuind activ la siguranța locului de muncă, protejându-vă operatorii, mărfurile și stivuitoarele, reducând în același timp costurile operaționale.

Cum îți dai seama de un stivuitor dacă e bun? De unde știi care model se potrivește aplicației pentru care îl folosești și care va rezista utilizării pe termen lung? Și cum poți obține cel mai bun raport calitate-preț posibil?

Ghidul online pus la dispoziție pe site-ul companiei te va ajuta să alegi modelul potrivit aplicației. Toyota te ajută să identifici întrebările relevante la care trebuie să răspunzi și factorii pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de achiziție. Sub fiecare întrebare, există o listă de verificare cu aspecte pe care trebuie să le știi înainte de a cumpără un stivuitor:

-Ce tip de sarcină trebuie transportată/stivuită?

-Cât de mult va fi folosit stivuitorul?

-În ce mediu va trebui să lucreze stivuitorul (interior, exterior, ambele)?

-Ce fel de spațiu de manevră va avea?

-Ce dotări ar fi apreciate de către operator?

Identifică modelul de care ai nevoie, configurează-l cu dotările pe care le vrei și comandă-l online, simplu și rapid! Începe de aici: www.toyota-forklifts.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.