Conferinta “Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri”

Modern Buyer organizeaza, in colaborare cu Agrostandard si TMT PR, conferinta cu tema “Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri”, eveniment ce-si propune sa aduca la aceeasi masa marile lanturi de retail modern si Horeca, producatori romani de legume si fructe din intreaga tara si furnizori de solutii si produse pentru acestia.

Evenimentul isi propune sa ofere producatorilor romani o perspectiva clara asupra nevoilor si asteptarilor a doua tipuri de cumparatori profesionisti – achizitori din retailul modern si din horeca. Acestia din urma vor mai puncta, prin intermediul unor studii de caz, reperele parteneriatelor incheiate astazi cu producatori nationali, proiecte inedite pentru incurajarea prezentei produsului romanesc la raft si, nu in ultimul rand, initiative cu privire la cresterea atractivitatii raioanelor de fructe si legume din magazinele pe care le reprezinta. Nu in ultimul rand, prin diverse studii de caz, vom incerca sa identificam si sa prezentam solutiile pe care producatorii si retailerii le-au adoptat pentru realizarea unor parteneriate strategice si pentru depasirea eventualelor obstacole, dar si beneficiile obtinute de ambele parti.

legume-fructe3Patru mari retele de retail si un important operator Horeca, primii speakeri confirmati

Tematicile mai sus prezentate vor fi dezbatute impreuna cu speakeri relevanti din retailul modern, din Horeca si din randul furnizorilor romani. Printre primii vorbitori confirmati la editia din 2016 a Conferintei “Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri” se numara:
Mircea Isvoranu, Manager Achizitii Departament Legume – Fructe, Carrefour Romania
– Alexe – Ionut Parfente, Manager Achizitii Departament Legume – Fructe, Kaufland Romania
– Eugen Stirbu, Senior Buyer Departament Legume – Fructe, Profi Rom Food
– Emil Ilin, Buying Manager Departament Fresh Food & Diana Dobre, Category Group Manager Fresh Product, Mega Image
– Paul Iftode, Manager Achizitii, Grupul City Grill
– Lucian Trofin, Director General Eisberg Romania

Conferinta cu tema “Legume – Fructe: Filiera dialogului intre producatori si retaileri”, la care sunt asteptati peste 100 de participanti – manageri de achizitii din partea tuturor retelelor de retail modern din Romania, achizitori din Horeca producatori romani de legume si fructe din diverse regiuni ale tarii, procesatori de legume si fructe, precum si reprezentanti ai autoritatilor statului – va avea loc pe data de 24 Noiembrie 2016, la Hotel Caro din Bucuresti, in intervalul 09.00 – 15.00.

Vom reveni in curand cu o lista actualizata a speakerilor si cu mai multe detalii despre agenda zilei.
Cei interesati sa participe la lucrarile conferintei ne pot contacta pe email – maria.hurduc@modernbuyer.ro sau carmen.ionescu@modernbuyer.ro sau la telefon 031 425 38 92 sau 0729 880 041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.