Cifra de afaceri in crestere cu 11% pentru Wizrom in 2014

Grupul Wizrom a anuntat o cifra de afaceri consolidata de 6,9 milioane de euro in anul 2014, in crestere cu 11% fata de 2013, pe fondul extinderii portfoliului de clienti de ERP, in special in verticala manufacturing.
„Anul trecut am consemnat revenirea increderii companiilor in evolutia economiei si a apetitului acestora de a investi in solutii ERP, dupa ce in 2012 si 2013, anii post-criza economica, au fost preferate solutiile de optimizare. Segmentul ERP a inregistrat anul trecut o crestere cu doua cifre”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare numar de clienti ERP in Romania.
Wizrom a incheiat anul 2014 cu un numar total de 3.900 de clienti, dintre care peste 500 sunt clienti ERP, dar care folosesc si alte solutii din portofoliul Wizrom: WizSalary, WizOne, Aski SFA, WMS, solutii de logistica si optimizare a livrarilor, de planificare si bugetare, BI, etc. Ponderea implementarilor solutiei ERP, WizPro, in cifra de afaceri a Wizrom a crescut cu 17% anul trecut, pe locul doi fiind solutia WMS, cu o crestere de 12%.

Wizrom estimeaza ca si 2015 va fi, la fel ca 2014, un an al solutiilor ERP, pe fondul a doua tendinte complementare: pe de o parte, sunt foarte multe companii care au crescut in ultimii ani si care simt nevoia sa migreze la solutii mai complexe si rapid de implementat, pe de alta parte, sunt noi companii intrate in Romania care cauta suport pe partea de software si servicii.

Fondata in 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din Romania furnizand solutii ERP, de eficientizare operationala (trafic si logistica), BI, CRM si multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here