Cel de-al doilea restaurant Taco Bell din Romania se va deschide la Mega Mall

Cel de-al doilea restaurant Taco Bell din Romania va fi deschis la Mega Mall pana la finalul acestui an. Restaurantul va fi amplasat la nivelul 2 al Mega Mall, in zona de food court. In meniul Taco Bell se vor regasi produse precum renumitele Crunchy Taco, CrunchwrapTM, burrito, quesadilla si Nachos Supreme. Pe langa preparatele clasice, clientii sunt incurajati sa isi personalizeze meniul, alegandu-si tipul de produs (taco, burrito, quesadilla, crunchwrap sau bowl), tipul de carne (pui, porc sau vita), garnitura (nachos sau cartofi prajiti) si sosul preferat (Mild, Hot sau Fire).

Brandul sud-californian Taco Bell face parte din portofoliul Yum! Brands si este principalul lant de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care ofera produse de inspiratie mexicana.

In prezent exista peste 360 de restaurante Taco Bell in 25 de tari din afara SUA, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Prezenta pe piata din Romania este gestionata de Sphera Franchise Group, operatorul exclusiv pe plan local al celorlalte doua mari lanturi de restaurante din portofoliul Yum! Brands: KFC si Pizza Hut.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din Bucuresti inaugurat in urma unei investitii de 165 de milioane de euro. Centrul acopera in total 230.000 metri patrati, fiind in prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul dispune de un spatiu inchiriabil de aproximativ 72.000 de metri patrati, dispusi pe 4 niveluri, si gazduieste peste 200 de magazine, dar si o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperis.