CCC deschide un magazin nou în Sighișoara

Pe data de 30 Martie 2019, compania CCC de încălțăminte și accesorii va deschide un magazin nou în orașul Sighișoara, în cadrul noului centru comercial Sighișoara Retail Park. Astfel, grupul CCC ajunge la 63 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 30.000 m².

„Pentru acest an, planurile CCC urmăresc extinderea rețelei de magazine în țară, menținând la un nivel ridicat standardele de calitate, diversitatea produselor și conceptul de amenajare.”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din Sighișoara, în perioada promoțională: 30 Martie – 7 Aprilie 2019.

Odată cu noua colecție de primăvară, brandul CCC continuă comunicarea adresată tinerilor prin campania „Youngsters”. Încă din februarie, în toate magazinele CCC sunt prezente la raft noile produse din gama sport.

Pe lângă propriul brand, Sprandi, un loc special în colecția CCC este ocupat de modelele Adidas, Puma, Reebok și Skechers, care completează oferta standard din magazine cu o selecție din cele mai cunoscute branduri sport.

“Din aprilie 2018, de când CCC este reprezentată direct pe piața din România au fost deschise zece unități, iar a unsprezecea urmează să fie inaugurată peste câteva zile la Sighișoara, astfel: opt magazine noi în Focșani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Făgăraș, Slobozia și acum Sighișoara, alt magazin existent a fost extins în Iași, iar alte două magazine au fost relocate în Galați și Sibiu. Odată cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al rețelei din România, cu o suprafață totală de peste 1.200 m² și o gamă variată de peste 20.000 de produse.”, afirmă Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC România.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes și în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar.

Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here