Carrefour un nou supermarket in Brasov, al saptelea

Carrefour va deschide maine, 21 mai 2015, un nou supermarket in Brasov, ajungand la un total de 95 de magazine sub acest format. Carrefour Market Faget are o suprafata de 600 mp si comercializeaza o gama de aproximativ 4.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie. Gama de servicii a magazinului include si multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay. Carrefour va ajunge la un total de 177 de magazine in Romania, dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 95 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ si un magazin de comert online.

Articolul precedentFarmaciile DONA incep sa vanda online
Articolul următorStudiu GfK: Cumparaturile pentru consum curent, pe ultimele locuri in topul celor mai achizitionate produse online
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.