Lucian Chelba este noul Director de Productie al FrieslandCampina Romania

325

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, dintre care 13 ani in domeniul productiei, Lucian Chelba (39 ani) preia functia de Director de Productie pentru cele doua fabrici FrieslandCampina Romania din Cluj-Napoca si Targu Mures. Din aceasta pozitie este responsabil pentru controlul operatiunilor si organizatiei de productie.

„Sunt bucuros sa ma alatur echipei FrieslandCampina Romania, producatorul unui brand de lactate local cu istorie, Napolact. Alaturi de colegi si colaboratori voi duce mai departe cresterea si evolutia fabricilor companiei, cu obiectivul de a obtine performanta in productie si de a continua sa livram produsele de calitate care raspund exigentelor clientilor nostri”, a declarat Lucian Chelba.

Lucian Chelba este licentiat in Inginerie Auto la Universitatea Politehnica din Bucuresti. In anul 2002 si-a inceput activitatea profesionala in domeniul auto, iar din 2004 a preluat functia de Supervizor Operatiuni in cadrul Coca-Cola HBC, devenind mai tarziu Coordonator al programelor de training tehnic in aceeasi companie. In anul 2009 a trecut in domeniul productiei bunurilor de larg consum la compania Procter&Gamble unde a fost, pe rand, Inginer procese de productie, Manager pe liniile de productie, Manager Intretinere Autonoma si Manager al Departamentului de Materiale Procese si Livrabile.