Carrefour lansează gama TEX Responsabil, o inițiativă pentru modă sustenabilă, creată din respect pentru natură

Carrefour lansează TEX Responsabil, o gamă de piese vestimentare și articole pentru casă, create cu respect pentru natură și destinate întregii familii. Gama de articole TEX Responsabil este accesibilă online oriunde în țară, prin Carrefour.ro, dar și în pop-up shop-urile dedicate din două hipermarketuri Carrefour din București, primul amenajat în Carrefour Corbeanca, iar al doilea pregătit pentru lansare în curând în Carrefour Park Lake.

În producția TEX este preferat bumbacul ecologic, producătorii sunt remunerați echitabil și este încurajată fabricarea produselor din materiale reciclate, cu un consum redus de apă.

Inițiativa TEX Responsabil a fost creată pornind de la provocarea de a reduce impactul asupra mediului. Gama de produse create cu grijă pentru mediul înconjurător, aflate sub umbrela TEX Responsabil, include articole pentru casă și piese comode și călduroase pentru cei mici și cei mari, ideale pentru sezonul rece.

TEX intervine responsabil în fiecare etapă de creaţie a modei de azi și a celei de mâine și își că 100% din materiile prime folosite pentru produse să fie de proveniență controlată și obținute în mod sustenabil, de acum până în anul 2030.

Noua gamă de produse reflectă fiecare act de sustenabilitate sprijinit de TEX, care a accelerat demersul său spre o modă responsabilă.