Carrefour deschide un nou supermarket în județul Arad și al 233-lea la nivel național

Supermarket Carrefour, Siria Arad

Carrefour a deschis astăzi un supermarket de tip Market în comuna Șiria, județul Arad, Market Șiria, ajungând la un număr de 233 de supermarketuri la nivel de rețea. Cei 20 de angajați își așteaptă clienții cu o gamă de peste 11.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale și mai mult de 200 produse bio și dietetice.

Magazinul are o suprafață de 734 mp, este prevăzut cu un număr de trei case de marcat și 36 de locuri de parcare.

Clienții vor găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei, dar şi o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 318 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 233 supermarketuri (213 magazine ‘Market’ si 20 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here