Carrefour ajunge la un număr de 35 de hipermarketuri la nivel național

Carrefour România a deschis două noi hipermarketuri cu o suprafață de vânzare individuală de peste 7.500 de mp în Satu Mare, respectiv Baia Mare. Sunt 24 de case de marcat în Carrefour Satu Mare și 23 de case de marcat în Carrefour Baia Mare, dintre care 6 case rapide „self service”. Programul de lucru este de luni – duminică 8:00 – 22:00 pentru fiecare magazin. Programul special de sărbători va fi de luni pînă duminică între 8:00 – 23:00. Sunt aproximativ 1.000 de locuri de parcare, gratuite și se oferă WI-FI gratuit.  

Cu peste 55.000 de produse la raft, dintre care peste 3.000 articole produse marcă proprie, la cel mai bun raport calitate-preț, Carrefour le va aduce zilnic locuitorilor fructe și legume proaspete de la producătorii locali la cele mai bune prețuri.

Universul culinar este întregit de cele 300 de sortimente de carne roșie și pasăre și peste 100 de sortimente de pește proaspăt și fructe de mare, pentru a satisface astfel așteptările fiecărui client care trece pragul magazinului.

Clienții pot alege inclusiv carne de vită provenită de la animale crescute pe pășuni din România și hrănite 100% natural sau somon atent monitorizat și hrănit fără organisme modificate genetic, pe lângă alte sute de produse bio la prețuri accesibile.

Un alt avantaj dedicat localnicilor îl reprezintă gama variată de produse de brutărie, patiserie și cofetărie preparate în laboratoarele proprii ale Carrefour, în timp ce specialiştii de la raioanele de legume-fructe, pește și măcelărie, gastronomie și brutărie-cofetărie sunt pregătiți să ofere în orice moment sugestii şi informaţii care să îi ghideze în alegerea produselor. Mai mult, clienții beneficiază şi de servicii complementare, precum curăţarea peştelui şi comanda specială de torturi sau prăjituri.  Sunt 250 de angajați care deservesc magazinele.

În segmentul non alimentar, pe lângă articolele de îmbrăcăminte marca TEX, sunt disponibile zeci de produse dedicate îngrijirii şi amenajării casei, precum şi prin aparate electronice și electrocasnice. Acestea sunt însoțite de sute de alte opțiuni și modele, disponibile pe site-ul carrefour.ro, care reunește peste 180.000 de produse non-alimentare. Clienţii își pot selecta produsele, apoi fac comanda online şi beneficiază de livrarea lor la domiciliu în tot județul sau de ridicarea acestora din hipermarket, prin serviciul Click&Collect.

Pentru o experiență de cumpărare mai rapidă și mai ușoară, în ambele magazine există tehnologii menite să eficientizeze timpului de așteptare: casele de marcat „self service”, aplicaţia Carrefour Pay, prin intermediul căreia clienţii pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, și o „casă a familiei” , fără produse de impuls nerecomandabile minorilor.