Buyerii din retailul modern şi traderii din România sunt invitați la târgul internațional MARCA by BolognaFiere 2021 – Digital Session

În perioada 15-25 martie 2021, va avea loc târgul internaţional de private label MARCA by Bologna Fiere 2021 – Digital Session, eveniment online organizată de BolognaFiere în colaborare cu Associazione della Distribuzione Moderna – ADM.

Marca by BolognaFiere este unica manifestare expozițională italiană (și a doua în Europa) dedicată integral industriei de private label, reunind anual 900 de firme care expun produse de excelență din sectoare precum Food, Non-Food, Packaging (Marca Tech), Fresh, Wine ş.a.

Agenţia Italiană de Comerț Exterior lansează invitația de participare tuturor factorilor de decizie în achiziții din retailul modern, e-Commerce și din rândul companiilor de import și distribuție din România, evenimentul oferind oportunități unice pentru întâlniri B2B și stabilirea unor contacte cu noi furnizori.

Pentru participare, cei interesați se pot înregistra gratuit la următorul LINK.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului MARCA, în timp ce lista expozanților la ediția 2020 este disponibilă AICI. Lista expozanților la ediția 2021 este disponibilă începând cu data de 15 februarie 2021 pe platforma B2Match, după înregistrare.

Cine poate participa?

La evenimentul MARCA by BolognaFiere 2021 – Digital Session sunt invitaţi să participe:

– Responsabili achiziții Private Label din retailul modern;

– Category manageri din retailul modern (toate categoriile de bunuri de larg consum);

– Marketing manageri;

– Responsabili achiziții din rândul retailerilor on line din România;

– Manageri achiziții din rândul companiilor de import şi distribuție dar și al altor companii FMCG, furnizori ai marilor lanțuri comerciale).

De reținut prezența produselor bio, în creștere exponențială în cadrul rețelelor internaționale de magazine la nivel mondial.

Oportunități de întâlniri B2B

Agenda digitală a întâlnirilor B2B între expozanți și buyeri este găzduită de platforma B2Match, utilizată cu succes la precedentele ediții și pe care participanții (expozanți și buyeri) pot cere întâlniri în funcție de interesul specific utilizând un sistem avansat de matchmaking cu filtre avansate.

Odată stabilite, întâlnirile se desfășoară online prin intermediul platformei video integrate. Aici puteți citi ghidul explicativ de funcționare a platformei B2B: Marca Digital Guide for Buyer Registration – B2Match.

Înregistraţi-vă acum la  MARCA by Bologna Fiere 2021 – Digital Session

Pentru participare, cei interesați se pot înregistra gratuit la următorul LINK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here