FM Logistic Group anunta semnarea a doua noi contracte in India

FM Logistic anunta semnarea a doua noi contracte in India, respectiv cu International Tractors Limited (Sonalika Tractors) pentru logistica pieselor de schimb in cadrul depozitului din Hoshiarpur, in nordul statului Punjab, si cu Alfa Laval (India) Limited pentru servicii de stocare in depozitul din Chakan, situat la 150 km de Bombay, in partea de est. Decizia este in linie cu strategia companiei de a-si extinde activitatea logistica dedicata sectorului produselor industriale.

International Tractors Limited (Sonalika Tractors) este al treilea cel mai mare producator de tractoare, prezent in 100 de tari. Alfa Laval (India) Limited, subsidiara companiei Alfa Laval AB, este lider mondial in domeniul a trei tehnologii cheie – transferul termic, separarea şi transferul fluidelor.

FM Logistic ofera solutii logistice pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului global de aprovizionare, de la depozitare si distributie pana la co-packing si Supply Chain Management.

FM Logistic opereaza in 6 sectoare principale − alimentar, retail, industria bunurilor de uz casnic si ingrijire personala, cosmetic/ produse de lux, farmaceutic, produse industriale si electronice, este prezenta pe 3 continente, in 5 regiuni (Europa de Vest, Europa Centrala, Europa de Est, Asia si America Latina), are 23.300 angajati si o cifra de afaceri de peste 1 miliard euro realizata in proportie de 63% in afara Frantei, dovada ca aspectul international al companiei este mai mult decat o realitate, este un avantaj major.
Pentru mai multe informatii: www.fmlogistic.com