Brutăria Paul din Piața Romană devine Bistro

806

Brutăria Paul din Piața Romană devine Bistro. Astfel, cei care vor trece pragul celui de-al doilea Paul Bistro din București sunt așteptați cu preparate noi, à la française. Bistroul va servi le petit-dejeuner, prânzul, cina sau, pur și simplu, o gustare alături de o cafea aromată.

„La mai puțin de trei luni de la inaugurarea primului Paul Bistro din România, aducem acest concept și în unitatea din Piața Romană. Ne-a bucurat deschiderea cu care au primit clienții noul concept, așa că nu puteam decât să le oferim încă un loc inedit pentru experiențe culinare în stil franțuzesc.”, a spus Ovidiu Albu, Administrator, Paul România.

Preparatele din meniu includ specialități, precum pulpă de rață confiată – Confit de canard, file de cod la grătar – Cabillaud Royal de Méditerranée sau preparate din vrăbioară – Pièces de Bœuf.

Totodată, în meniu se regăsesc salate, sandvișuri tradiționale, marca Paul, printre care Hamburgois Bœuf și Tartine Crevettes sau platouri cu gustări reci, toate având ingrediente proaspete și savuroase.

Clienții pot opta pentru un desert specific franțuzesc, precum Crème Brulée, Crêpe sau Gaufre, servit alături de o băutură pe bază de cafea, din gama „Nos Boissons Fraîches et Chaudes” din meniul Bistro.

Conceptul Paul Bistro a fost introdus pentru prima dată în România în martie 2018, în unitatea de la Universitate, din București.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 18 brutării în patru orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall și centrul comercial VIVO!). În București există și unități mobile de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.

Articolul precedentLidl inaugurează un magazin în Tunari
Articolul următor(P) Diamant – o bijuterie în bucătărie
Daniela Oancea
Redactor-șef al Modern Buyer din iulie 2017. Absolventă a Universității București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Daniela are o experiență de peste 20 de ani în presă. A început să lucreze ca reporter și apoi ca redactor de știri externe la cele mai importante cotidiene naționale: Tineretul Liber, România Liberă și Evenimentul Zilei. Și-a continuat cariera ca Business Editor pentru Mediafax și apoi ca redactor-șef la diferite publicații business to business, precum și ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. Danielei îi puteți scrie pe adresa daniela.oancea@modernbuyer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here