Lidl inaugurează un magazin în Tunari

371

Lidl continuă investițiile în România și deschide pe 31 mai un magazin în Tunari, județul Ilfov. Odată cu deschiderea unității de pe Calea București, Nr. 82, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Unitatea are o suprafață de aproximativ 1400 de m² și în jur de 100 de locuri de parcare. Orarul de funcționare a noului magazin va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică între 8:00 și 21:00.

Deschiderea noului magazin îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

În procesul de construcție al unității s-au folost soluții și tehnologii moderne, în conformitate cu cele mai înalte standarde de sustenabilitate și cele europene. Spre exemplu, pentru economisirea energiei, s-au folosit sisteme de iluminat cu LED cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalația de ventilație.

Totodată, Lidl va deschide pe 31 mai două magazine în județele Galați și Hunedoara. Fiecare dintre acestea va avea o suprafață de aproximativ 1.300 mp2. Fiecare unitate dispune de locuri de parcare: peste 120 în Galați și peste 60 în Orăștie. Mai mult, vor exista locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilități și pentru familii cu copii.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 30 de țări la nivel mondial și având peste 150 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.