Bosko Popeskov este noul Commercial Strategy Manager al Coca-Cola România

Începând din această toamnă, Bosko Popeskov este noul Commercial Strategy Manager al Coca-Cola România. El preia funcția de la Alina Bucelea, numită Performance Insights Director al companiei Coca-Cola pentru Europa Centrală și de Est.

Bosko are o vastă experiență în sectorul FMCG la nivel global și regional, ultima poziție ocupată fiind Europe Strategy, Analytics and Insights în cadrul Procter & Gamble (Geneva). Din această poziție, Bosko a condus eforturile de identificare și activare a perspectivelor în ceea ce privește consumatorii, piața și compania, pentru a maximiza vânzările pe termen scurt ale brandurilor din portofoliu și pentru a crea programe de inovație a brandurilor pe termen mediu și lung.

Noul Commercial Strategy Manager al Coca-Cola România a studiat inginerie la Universitatea din Belgrad.

Din noua poziție, Alina își va folosi vasta expertiză acumulată pe parcursul carierei în cadrul Sistemului Coca-Cola în România pentru a redesena sistemele de performanță la nivel regional, integrând și analizând toți indicatorii esențiali ai afacerii, ajutând totodată membrii echipei de conducere să aibă o înțelegere corectă a performanței prin dezvoltarea unor perspective inovatoare.

Alina Bucelea, Performance Insights Director al companiei Coca-Cola pentru Europa Centrală și de Est.