Boiler Milk & Coffee s-a deschis în Piața Muncii

Boiler Coffee Shop, un business mic din domeniul specialty coffee, a deschis un Boiler Milk & Coffee în zona Piața Muncii. Vorbim despre un coffee shop de 18 metri pătrați, în fapt un adevărat laborator de preparat și servit cafea de specialitate, la cele mai înalte standarde ca calitate, dar și un mod de experimentare senzorială, adresat comunității din cartier. Conceptul a fost dezvoltat și implementat în mare parte pe durata pandemiei, într-un climat nesigur și plin de riscuri, iar investiția s-a ridicat la suma de 35.000 de euro.

La 3 săptămâni de la deschidere, Boiler Milk & Coffee servește cafea to-go și cafea de preparat acasă oamenilor din zona Piața Muncii, respectând toate măsurile de siguranță în contextul actual. Valoarea medie a bonului de casă este de 25 lei. Cafeaua servită este de specialitate, prăjită în loturi mici în întreaga Europă, preparată la cel mai înalt standard de calitate de un barista pasionat.

Pentru următorul an, Boiler Coffee Shop are planuri de extindere prin deschiderea altor trei specialty coffee shopuri, cu suprafețe între 18 – 25 mp. De asemenea, își propune să dezvolte o aplicație care să permită clienților să comande online, cu opțiunile de delivery pentru cafea boabe și cafea preparată cold brew sau order & pick up.

„Ideea extinderii ne-a venit după deschiderea primei cafenele, în Piața Romană, acum aproape 4 ani, bazată pe relația directă și specială între barista și iubitorul de cafea. Am observat că românii încep să înteleagă și să aprecieze specificul unei cafele de specialitate și, ca urmare, aleg coffee shop-uri unde pot găsi un barista cu experiență în domeniu, produse de calitate, dar și proceduri care urmăresc păstrarea calității și a gustului cafelei. Lansarea Boiler Milk & Coffee a fost pasul următorul, pariul că un astfel de loc poate crește și supraviețui și într-un cartier bucureștean, continuând să educăm oamenii în spiritul curiozității și descoperirii universului cafelei de specialitate”, a declarat Paul Ungureanu, fondatorul Boiler Coffee Shop.

Fondatorul Boiler Coffee Shop, Paul Ungureanu este barista de mai bine de 15 ani, campion național la latte art, fondatorul primei școli de cafea din București, trainer și consultant în deschiderea a numeroase coffee shop-uri pe plan local. În 2016 Paul a deschis Boiler Coffee Shop la Piața Romană, într-un spatiu de 25 de metri pătrați, la vremea respectivă convins că un astfel de loc dedicat 100% calității trebuie să fie cât mai aproape de centrul orașului.

Lui i s-a alăturat Radu Solo, barista, consultant în domeniul specialty coffee și coffee explorer în mai toate orașele lumii – maxim pasionat de gust și de dezvoltarea celor mai provocatoare produse pe bază de cafea de specialitate. Echipa a fost completată de Răzvan Gabriel Popa, business angel și responsabil de strategie financiară, în momentul în care a devenit clar că următorul pas este extinderea businessului în cartiere.