Compania de distribuție Nitela își intensifică activitatea online prin platforma Nitel@Shop

Nitela, companie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul distribuției de băuturi, mizează pe intensificarea activității în magazinul online, Nitel@Shop, ca business independent în cadrul grupului.

Pentru a oferi clienților experiența unei livrări rapide, în timp util, oriunde în țară, Nitel@Shop colaborează cu cele mai prompte firme de curierat din România. Comenzile cu o valoare mai mare de 300 de lei beneficiază de transport gratuit.

Totodată, pentru ca utilizatorii platformei Nitel@Shop să aibă parte de cea mai bună experiență online, plata comenzilor se poate face online, cu cardul, fară comision. Cei care doresc să achiziționeze produse pentru evenimentele speciale au posibilitatea de a plăti în rate, fără dobândă, prin CEC Bank.

“Ne aflăm în contract direct cu cei mai mari furnizori din România, deci produsele noastre sunt mereu disponibile la cele mai avantajoase prețuri, dar am demarat si importuri proprii pentru a veni cu elemente diferențiatoare în piață.”, a declarat George Pițigoi, Development & Risk Manager al Nitela Impex.

Astfel, pe platforma nitelashop.ro, veți găsi o varietate de băuturi, atent selecționate pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, de la berea Blade Heineken și Birra Moretti până la celebrele cocktailuri Canella Bellini și Canella Rossini, produse în Italia.

În categoria food, veți regăsi de la snackuri sărate – inclusiv arahidele coapte sărate din gama Grivas, Bulgaria până la congelate – fructe de mare sau tentacule de caracatiță, paste, conserve de pește și sosuri.

“Din dorința de a oferi produsele și serviciile noastre unui număr cât mai mare de clienți, am dat startul activității de e-commerce în anul 2018, prin platforma Nitel@Shop, magazin de băuturi online, care oferă clienților atât produse de înaltă calitate, cât și servicii la același nivel.”, a mai precizat reprezentantul companiei.

De la înfiiințare, Nitel@Shop oferă clienților săi promoții și prețuri extrem de competitive, calitatea fiind cartea de vizită a acestui business.

“Dezvoltăm în permanență proiecte noi, având ca inspirație dorințele și necesitățile oamenilor care, din clienți, ne-au devenit prieteni.” – a adăugat George Pițigoi, managerul companiei Nitela Impex.


Echipa Nitel@Shop vă invită să o vizitați pe nitelashop.ro și pe conturile de Social Media, pe www.facebook.com/nitelashop/ sau www.instagram.com/nitelashop/.