Bogdan Chiritoiu, keynote speaker la evenimentul organizat de Musliu & Asociatii pentru lansarea primului tratat de dreptul concurentei tradus in limba romana

Musliu & Asociatii organizeaza joi, 19 mai 2016, evenimentul de lansare in Romania a traducerii lucrarii Competition Law, scrisa de profesorii Richard Whish si David Bailey. Lucrarea este primul tratat de dreptul concurentei tradus in limba romana si una dintre cele mai importante carti de acest gen la nivel european.
Evenimentul de lansare se bucura de prezenta Presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, in calitate de keynote speaker. Invitatii din diverse domenii – pharma, energie, fmcg, mediu universitar, judecatori, avocati in dreptul concurentei – sunt asteptati joi, 19 mai 2016, la orele 10:00, la Hotel Ramada Park, Bulevardul Poligrafiei nr. 3-5, Bucuresti.

Lucrarea Competition Law este un instrument extrem de performant deopotriva pentru managementul intreprinderilor, pentru angajatii institutiilor publice centrale si locale, pentru procurori si judecatorii Curtii de Apel Bucuresti si ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie – instantele de cenzura ale deciziilor Consiliului Concurentei, pentru mediul universitar si pentru tinerii avocati care vor sa patrunda tainele concurentei.
In mod particular, cartea este un indrumar complet pentru cei care vor sa inteleaga impactul legii concurentei asupra relatiilor dintre furnizori si retaileri in industria FMCG.

Cei interesati de subiect se pot inscrie la eveniment trimitand un email la office@musliu.ro sau contactand organizatorii la numarul de telefon +40720.065.320
Accesul la eveniment se face in baza unei confirmari primite din partea organizatorilor.

Articolul precedentIMPORTERS & DISTRIBUTORS, your business partners in Romania for RETAIL & HORECA
Articolul următorReteaua Profi, peste 400 de magazine in 188 de localitati
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.